Jobs bij Meco

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Wie zijn wij?

Al jarenlang geldt Meco als referentie in de Belgische voedingssector.

Meco Group wil zoveel mogelijk mensen kunnen laten genieten van betaalbare, duurzame en kwalitatieve voeding. De focus ligt daarbij op vlees en vleesververvangers, zowel in rauwe vorm als voorgegaard, kant-en-klare bereidingen, …

Wij stellen producten beschikbaar voor bedrijven binnen de foodservice (restaurants, feestzalen, vakantiecentra, frituren,...), alsook voor collectiviteiten, zoals: ziekenhuizen, bejaardentehuizen, universiteiten, scholen en andere instellingen. Werken bij Meco Group brengt dus impact met zich mee die voelbaar is tot in elk hoekje van de maatschappij.

Match jij met het Meco-DNA? 🧬

Inzet

Jouw job is jouw trots, wat zich uit in toewijding & inzet. Bij Meco gaan we steeds voor de extra mijl om onze klanten van een uitstekende dienstverlening te voorzien.

Moed

Durf om te ondernemen en de huidige gang van zaken in vraag te durven stellen.

Dienstbaarheid

We staan ten dienste van onze klant & werken in het belang van hun bedrijf of organisatie. En, altijd met een glimlach! 😁

Wendbaarheid

We reageren in team alert & flexibel op de ontwikkelingen binnen de samenleving en zetten met passie voor het vak nauwkeurig onze talenten in.

Vernieuwing & verbetering

Bij Meco stellen wij ons nooit tevreden met het status quo. Out-of-the-box denken wordt ten zeerste geapprecieerd. Dit uit zich bovendien in de nodige vrijheid & autonomie bij het uitvoeren van jouw job.

Jouw droomjob hier niet gevonden? 🤔

Wij luisteren graag naar welke troeven jij in huis hebt. De Meco-familie groeit voortdurend en is altijd op zoek naar nieuwe collega's!

Come 'meat' the Meco Family!

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Contact

E-mail jobs@meconv.be
Telefoonnummer 059 70 91 95

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen te kunnen hanteren.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier