Jobs bij Meco

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Wie zijn wij?

Al jarenlang geldt Meco als referentie in de Belgische voedingssector.

Meco Group wil zoveel mogelijk mensen kunnen laten genieten van betaalbare, duurzame en kwalitatieve voeding. De focus ligt daarbij op vlees en vleesververvangers, zowel in rauwe vorm als voorgegaard, kant-en-klare bereidingen, …

Wij produceren voeding voor bedrijven binnen de horeca (restaurants, feestzalen, vakantiecentra, frituren,...), alsook voor grootkeukens of collectiviteiten, zoals: ziekenhuizen, bejaardentehuizen, universiteiten, scholen en andere instellingen. Werken bij Meco Group brengt dus impact met zich mee die voelbaar is tot in elk hoekje van de maatschappij.

Match jij met het Meco-DNA? 🧬

Inzet

Jouw job is jouw trots, wat zich uit in toewijding en inzet. Bij Meco gaan we altijd die extra mijl om onze klanten te voorzien van uitstekende dienstverlening.

Moed

Durf om te ondernemen en de huidige gang van zaken in vraag te durven stellen.

Dienstbaarheid

We staan klaar om onze klanten te bedienen en werken in het belang van hun bedrijf of organisatie. En dat doen we altijd met een glimlach 😁!

Wendbaarheid

Als team reageren we alert en flexibel op de ontwikkelingen binnen de samenleving. Met passie voor ons vak zetten we nauwkeurig onze talenten in.

Vernieuwing & verbetering

Bij Meco zijn we nooit tevreden met de status quo. We waarderen out-of-the-box denken enorm. Bovendien krijg je de nodige vrijheid en autonomie bij het uitvoeren van jouw job.

Jouw droomjob hier niet gevonden? 🤔

Geen zorgen! We zijn nieuwsgierig naar jouw unieke vaardigheden en talenten. Bij Meco verwelkomen we voortdurend nieuwe teamleden en zijn altijd op zoek naar aanvullingen.

Dus, als je geen passende vacature kunt vinden op onze website, moedigen we je zeker aan om een open sollicitatie te sturen. Laat ons weten welke waardevolle bijdrage jij te bieden hebt!

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Contact

E-mail jobs@meconv.be
Telefoonnummer 059 70 91 95

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen te kunnen hanteren.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?